Pensionärsrabatter & seniorrabatter

Livet som pensionär kan variera kraftigt beroende på om man har haft turen att kunna skapa en bra pension eller ej. Trots att det finns mycket tid att göra saker när arbetslivet är passerat kan det kännas begränsande om man får vända på pengarna för att få ekonomin att gå ihop. Alla har inte möjlighet med ett litet extrajobb och för att underlätta hushållningen finns det som tur är ganska många seniorrabatter och pensionärsrabatter som kan utnyttjas vid olika tillfällen i vardagen eller när man vill lyxa till det.

Var hittar man användbara rabatter?

Cropped shot of a senior man using a calculator while reviewing his budgethttp://195.154.178.81/DATA/i_collage/pu/shoots/805516.jpg

Det finns en hel del sidor på internet där du som senior eller pensionär kan hitta riktigt bra erbjudanden. På Smart Senior – smartsenior.se kan man abonnera på ett medlemskap och på Seniordeal.se kan du bli medlem helt gratis och får då tillgång till en hel del medlemsrabatter och kampanjer. Några exempel på vad för slags pensionärsrabatter och seniorrabatter som dessa sidorna ger förslag på är användbara rabatter för att underlätta din vardag. Till exempel på resor, matkassar, hälsoprodukter, glasögon, tandläkare, tidningar, böcker, internet, telefoni, försäkringar m.fl. Tycker du mycket om att resa så finner du bra tips på rabatter på SJ.

 

originmag